Black Inc Fifthy Tubular hjulsæt
  • Black Inc Fifthy Tubular hjulsæt
  • Black Inc Fifthy Tubular hjulsæt
  • Black Inc Fifthy Tubular hjulsæt
  • Black Inc Fifthy Tubular hjulsæt

Black Inc Fifty Tubular hjulsæt

16.376,00 kr.
Inkl. moms

Black Fifty er et alsidigt all-round hjul. Et sikkert valg til de fleste forhold.

Antal
Levering: 2-4 dage

Uanset om du sprinter, angriber eller klatrer, er Black Fifty go-to hjulet til de fleste forhold. Black Fifty er det optimale hjul til alt undtagen de stejleste stigninger og de mest blæsende dage. Alle Black Inc’s professionelle hold vælger netop denne model, når de har brug for et hjul, der kan gøre det exceptionel godt på flad vej, men som stadig er let nok til at tackle de høje bjergpas.

Black Fifty hjulets brede fælgprofil perforerer sig gennem luften, hvilket gør det langt mere aerodynamisk end smallere fælgprofiler. Hjulet er meget hurtigere end de fleste andre mærkers dybe fælgprofiler. Dette er noget som er blevet valideret gennem CFD-optimering og bekræft i den virkelig verden gennem deres samarbejde med forskellige pro hold og ex-professionelle cykelryttere såsom David Millar, Ryder Hesjedal og Baden Cooke.

Med sin unikke fælgprofil, og håndbygget med Sapim aero-variable tykke eger er Blanck Fifty mere aerodynamisk, holdbare, komfortable og stabile end ethvert andet aerohjul på markedet.

Hjulet tilbydes i en clincher og tubular version, samt med fælgbremser og skivebremser.

Black Inc
BLK50T
5 Varer

Specifikke referencer

Black Inc Fifthy Tubular specifikationer

Aero Width: 27mm

Rim Depth: 50mm

Weight: 1350g

Hub & Bearings: CeramicSpeed

Freehub Body Options: Shimano/SRAM and Campagnolo