Fulcrum Racing Zero Hjulsæt
  • Fulcrum Racing Zero Hjulsæt
  • Fulcrum Zero C17 Hjulsæt

Fulcrum Zero C17 Hjulsæt

5.799,00 kr.
Inkl. moms
Body
Antal
Levering: 2-4 dage

Så kom det nye opgraderede Racing Zero C17 hjulsæt endelig! Hjulsættet, der i sin første version, har fået en fantastisk modtagelse verden over, og som tusinde af tilfredse cykelryttere har elsket.

Det nye Racing Zero hjulsæt har USB keramiske lejer, der får disse hjul til at løbe lige så let, som dem de professionelle ryttere har til deres rådighed. De keramiske USB keramiske lejer løber ikke mindre end 9 gange lettere end traditionelle lejer.

De overdimensionerede aluminium eger, MoMag ™ teknologien, Two To One™ eger fordelingen, den overdimensionerede flange i hjulets ”drive-side” og det optimerede fælgdesign gør, at du med det nye Racing Zero, har et hjulsæt, der vil blive misundt af langt de fleste ryttere.

Den helt nye og redesignede C17 fælg erstatter den tidligere C15 fælg. Fælgen giver en øget håndtering, en bedre komfort og en bedre ydeevne. Takket være den optimerede grænseflade som en C17 fælg giver, er det muligt at vælge et dæk med større luftkammer f.eks. 700x25 eller 700x28.

Den nye C17 fælg giver i kombination med 700x25 eller 700x28 dæk nogle aerodynamiske forbedring i forhold til hvis samme størrelse dæk bruges på en C15 fælg. Med den nye bredere C17 fælg bliver dæk og fælg én sammenhængende enhed der nedsætter modstanden i forhold til luftstrømmen. Hvis man tager en C15 fælg og parre med et 700x25 dæk kommer formen til at minde mest om en pære hvilket efterlader en lille lomme af luft mellem dækket og fælgen, således at der skabes turbulens og træk. Når dæk og fælg derimod passer sammen i størrelsen fjernes denne luftlomme og der skabes en mere aerodynamisk enhed.

TEKNOLOGIER:
ULTRA FIT™ | DYNAMIC BALANCE™ | USB™CERAMIC ULTRA SMOOTH BEARING | 2:1 TWO-TO-ONE™ | ANTI-ROTATION SYSTEM™ | F.I.C. FULCRUM IDENTIFICATION CARD - 100% HANDMADE QUALITY | TRACEABILITY

FÆLGEN
Områder på overdelen af fælgen er fræset ned - også kaldet triple milling. Dette gøres for at reducere vægt og øge reaktivitet, uden at gå på kompromis med hverken stivhed eller robusthed.
25mm forfælg til at sikre maksimale styreegenskaber. 30mm bagfælg til at give ekstra stivhed og bedre overførsel af rytterens tråd ud i hjulet.

NAV
CARBON FORNAV MED ALUMINIUM FLANGE.
Overdimensioneret bagnav i aluminium med aluminium flange, giver øget stivhed og reducerer vægten til et minimum.
Med USB keramiske lejer reduceres både rullemodstand, vægt og vedligeholdelse. Sammenligningstests har vist, at USB lejer løber 9 gange lettere end standard lejer. Aluminiumsaksel reducerer den samlede vægt af hjulet..

EGER OG NIPLER
Aero eger i stål, variabel tykkelse for maksimalt styrke- og vægtforhold.
Den aerodynamiske egerprofil skærer sig gennem luften med mindst mulig modstand.
Anti-rotationsystem holder konstant egerne i en optimal aerodynamisk position.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:
Dæktype: Dæk og slange
Dækvidde: fra 700x25 og 700x28
Vægt: 1518g
Fælgmateriale: Aluminium (6082)
Fælghøjde: For 25mm, bag 30mm
Fælgbredde: 23 mm, ETRTO 17C
Bremsesystem: Fælgbremser
Bremseflade materiale: Aluminium bremseflade. Turned.
Aksel for kompatibilitet: QR
Aksel bag kompatibilitet: QR
Eger for: 16
Eger bag: 21 (7 venstre + 14 højre), Two-to-One™
Eger materiale: Aluminium
Eger profil-teknologi: Aero, straight pull
Nipler: Aluminium
Nav for: Carbon, Aluminium flanger
Nav bag: Aluminium, Aluminium oversize flange
Lejer: USB keramiske lejer, justerbar lejeskål og konus-system
Aksel: Aluminium

3 Varer

Specifikke referencer