Teamet - cykelrådgiverne

Vores team består af et mindre team af entusiaster, for hvem det ikke er nok at vide, at produkterne er gode, men også hvorfor. Vi træffes på både internet, facebook og i vores showroom og leverer i hele Danmark.

Udvalg

Vi prøver, at have det bedste. Vi vælger nøje vores mærker og det udstyr du har brug for. Hvis du stadig savner noget, så giv os chancen for at finde det til dig.

Hvorfor handle hos os..?

Vi sælger ikke en eneste cykel, som vi ikke selv vil køre på. Vi kan stå 100 % inde for alle vores varer. Vi bruger meget tid på at udvælge både cykler og tilbehør. Vi holder priserne skarpe ved at købe ind de rigtige steder og gennem vores store netværk. 

Køb af ny cykel 

Vi gør alle nye cykler klar og sikrer at de passer til dig og din kørestil. Efter to måneder anbefaler vi dig at indlevere cyklen til service. Her gennemgår vi cyklen. Vi efterspænder cyklen og finjusterer både gear og bremser. Og så er det bare ud og træde igen. Dette service er naturligvis inkluderet i prisen.

Værksted og service

Dine reparationer og opgraderinger varetages af personer med mange års erfaring med cykler. Dette sikrer dig en professionel behandling af din cykel og dig.

Cykeltilpasning

Vores cykeltilpasning tager udgangspunkt i dit niveau og kropsbygning kombineret med dine ønsker til komfort og kørestilling. Vi vejleder omkring størrelse og tilpasser hver enkelt cykel. Denne service er naturligvis inkluderet i cyklens pris. Ønsker du at udvide denne service kan vi tilbyde dig et bikefit hos PeakPower. Bikefittet foregår her i butikken.

Klargøring

Har du investeret i en cykel, er det vigtigt, at den bliver samlet, smurt og spændt ordentligt. Det forlænger cyklens levetid og betyder, at du undgår dyre reparationer på grund af overspændt carbon etc. Klargøring er også inkluderet i cyklens pris.

Har du andre ønsker eller spørgsmål, står vi altid til rådighed for at hjælpe dig.

Samarbejder

Vi samarbejder med de lokale cykelklubber om arrangementer og andre tiltag blandt andet Coffeerides og foredrag fra cyklingens verden.